Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

30.3. - 4.4.2020

Všechny pokrmy připravujeme pouze k osobnímu odběru nebo pro firmy individuální zavážkou v našem okolí do 5km.

Neváhejte se nás kontaktovat...jsme zde stále pro vás!

Máme pro vás stále otevřeno Po - So (Neděle zavřeno) Od 11 do 15:30 hodin

725 755 750

Polévka

Jemný kukuřičný krém se zázvorem

55,- Kč (1,7,9)

Předkrm

#HODNOTA!

Salát

Jarní salátová směs s ředkvičkou a kuřecími špízky v tandoori koření

154,- Kč (7,12)

Pasta

Spaghetti s boloňskou omáčkou sypané parmazánem

155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové výpečky s domácím bramborovým/houskovým knedlíkem, zelí

154,- Kč (1,3,7)

Kuřecí roláda plněná špenátem, šťouchané brambory s cibulkou

168,- Kč (1,7)

#HODNOTA!

Specialita šéfkuchaře

Vepřová líčka na portském víně, bramborová kaše 

198,- (1,3,7,10)

#HODNOTA!

Dezert

Italské domácí Tiramisu

65,- Kč (1,3,7,8)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání

Degustační menu

amuse bouche

karamelizovaná Atlantská černá treska na carpacciu z bílé Daikon ředkve a Teriaky creme fraiche

jemný krém z pečené máslové dýně s houbami Shimeji a sakura výhonky

grepový sorbet s plátkem kvetoucí růže

pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami, fava fazole, omáčka z portského vína

čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů, zmrzlina

Fotogalerie