Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

18.3. - 22.3.2019

Polévka

Kapustová s uzeným masem
55,- Kč (1,8,9)

Předkrm

Malý míchaný zeleninový salátek s uzeným lososem a citrónovou ricottou
78,- Kč (2)

Salát

Mix salátových listů ochucených jogurtovým dresinkem s fritovanými jalapeňos papričkami a plátky hovězí bresaoly
156,- Kč (1,7,3)

Pasta

Čerstvé těstoviny plněné špenátem a ricottou v sýrové omáčce s kuřecími kousky a baby špenátem
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Zapečené francouzské brambory s uzeným masem, vejcem a okurkový salát
148,- Kč (1,3,7)
Pomalu pečený králík na smetanovém špenátu s bramboro-slaninovými noky
168,- Kč (7)
Grilované medailonky z vepřové panenky ve slanině na šťouchaných bramborách se švestkovou omáčkou
174,- Kč (1)

Speciality šéfkuchaře

Filet Smuhi obecné na grilu s pečenými brambůrkami na fenyklu, pikantním karotkovým pyré s bazalkou a limetkou
298,- Kč (4,7)
Grilovaný steak z hovězí svíčkové s pečeným čerstvým chřestem ochucený estragonem, podlité béarnskou omáčkou, máslový brambor
336,- Kč (1,3,7)

Dezert

Čokoládové brownies s bílou čokoládou
56,- Kč (1,3,7)

Šéfkuchař doporučuje

Předkrmy & polévky

Saláty & pasta

Masa & grill

Dezerty

Degustační menu

Předkrm

Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice

Polévka

Chřestový krém s raviolou plněnou rukolovým pestem a mušle vongole

Hlavní jídlo

Filátka dorády šedé připravovaná na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou a krémové italské rizoto s restovanými krevetami a červenou čekankou

Doporučujeme

Pinot Bianco & Sauvignon & Chardonnay „448 S. L. M.“ Alto Adige IGT, Girlan 648Kč

nebo

Hovězí entrecote ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s portobello a prudce restovaná foie gras, doplněné sušenými plátky brambor grenaille

Doporučujeme

Malbec Reserva Mendoza DOC, Kaiken 648Kč

Dezert

Variace Volcano mini dezertů pro dva

cena za menu pro 2 osoby 1 950 Kč