Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

17.-21.2.2020

Polévka

Houbová na kyselo

55,- Kč (1,4,7)

Předkrm

Plněná bresaola fíkovým biscuite a pěnou z kozího sýru

87,- Kč (1,7)

Salát

Rukola se salátem frizé a sušenými rajčaty s grilovanou vepřovou panenkou, parmezán

156,- Kč (3,7)

Pasta

Trofie s restovanou pancettou a žampiony portobello na bílém víně zjemněné sýrem mascarpone

154,- Kč (1,3,7,8)

Hlavní chod

Pečená domácí jitrnice s vařeným bramborem, kysaným zelím a hořčičným dresinkem

148,- Kč (1,3,7,10)

Pečená jehněčí plec na víně a bylinkách s restovaným špenátem, špecle

186- Kč (1,4,7,12)

Grilovaná plněná vepřová panenka gorgonzolou na restovaném špenátu, baby brambůrek

194,- Kč (1,7)

Specialita šéfkuchaře

Pečený steak z tresky obecné s černým sezamovým semínkem podávaný s dušenými baby brambůrkami, holandskou omáčkou a restovaným zeleným chřestem

328,- Kč (3,7,4)

Grilovaný hovězí striploin steak (250g), gratinované brambory s rajčaty a mozzarellou

318,- Kč (1,7,9)

Dezert

Creme Brulée

58,- Kč (1,3,7)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání

Degustační menu

amuse bouche

karamelizovaná Atlantská černá treska na carpacciu z bílé Daikon ředkve a Teriaky creme fraiche

jemný krém z pečené máslové dýně s houbami Shimeji a sakura výhonky

citrónový sorbet s plátkem kvetoucí růže

pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami, fava fazole, omáčka z portského vína

čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů, zmrzlina

Degustační menu pro 2 osoby

Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa (70 g) s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice
Chřestový krém s raviolou plněnou ricotou a mořskou mušlí
Filátka Dorády královské (150 g) připravované na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou na krémovém italském rizotu s červenou čekankou

nebo

Hovězí entrecôte (150 g) ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s portobello, doplněno pečenými grenaille brambůrky, podlité rozmarýnovou Demi glace omáčkou

Variace Volcano minidezertů pro dva