Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

25.5. - 29.5.2020

Polévka

Krém z bílého chřestu

64,- Kč (1,7)

Předkrm

Restovaný čerstvý chřest na másle s uzeným pstruhem

118,- Kč (1,4,7)

Salát

Rukola míchaná se salátem frizé, ochucená dresinkem ze zakysané smetany s kousky grilovaného lososa

168,- Kč (4,7)

Pasta

Tagliatelle s restovanou parmskou šunkou a zeleným chřestem zjemněné máslem s chery rajčaty a bazalkou

165,- (1,3,7)

Hlavní chod

Kuřecí nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce s basmati rýží

155,- Kč (7,1)

Hovězí španělský ptáček s domácím houskovým knedlíkem

178,- Kč (1,3)

Grilovaná krůtí prsa v čerstvých bylinkách s restovaným zeleným chřestem, olivami a cherry rajčaty

187,- Kč  (7,12)

Specialita šéfkuchaře

Grilovaný čerstvý candát s černým sezamovým semínkem podávaný s dušenými baby brambůrkami, holandskou omáčkou a restovaným zeleným chřestem

289,- (3,7,4)

Steak z vysokého hovězího roštěnce na čerstvém restovaném špenátu a salátkem z pečených rajčat, brambůrek

334,- (1,7)

Dezert

Ovocný koláč se šlehačkou

58,- Kč (1,3,7)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání

Degustační menu

amuse bouche

karamelizovaná Atlantská černá treska na carpacciu z bílé Daikon ředkve a Teriaky creme fraiche

jemný krém z pečené máslové dýně s houbami Shimeji a sakura výhonky

grepový sorbet s plátkem kvetoucí růže

pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami, fava fazole, omáčka z portského vína

čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů, zmrzlina

Fotogalerie