Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

9. – 13.12.2019

Polévka

Žampionový krém s mozzarellou

55,- Kč (1,7,12)

Předkrm

Restovaná kuřecí jatýrka na červeném víně s křupavou bruschettou

96,- Kč (1,7,12)

Salát

Listy červené čekanky s rukolou a restovaným chřestem, ochucené sladkokyselým dresinkem a krémovým sýrem

158,- Kč (7)

Pasta

Bramborové noky s kousky vepřové panenky a restovanými žampiony, prohozené rukolou

154,- Kč (1,7)

Hlavní chod

Telecí pečeně s hříbkovou omáčkou a restovaným bramborem

168,- Kč (1,7,12)

Tažené zvěřinové ragů na červeném víně se sýrovými škubánky a máslový pórek

175,- Kč (1,3,7)

Pomalu pečená vepřová líčka na portském víně s jemným bramborovým pyré a celerovou slámou

218,- Kč (1,7,9,12)

Specialita šéfkuchaře

Steak z vysokého roštěnce na houbovém ragú s čerstvou majoránkou a pečenými cibulkami doplněné tempurovanou cuketou

336,- Kč (1)

Grilovaný steak z lososa na bramborovém pyré s restovaným císařským hráškem v limetkové omáčce

296,- Kč (1,4,7)

Dezert

Domácí čokoládové Brownies

58,- Kč (1,3,7,8)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání