Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

Denní menu

14.1. – 18.1.2019

Polévka

Cibulová polévka se sýrovým toustem
49,- Kč (1,9,7)

Předkrm

Marinované sekané krevety v zázvorové salse na křupavém toustíku s mozarellou
95,- Kč (1,2,7)

Salát

Krájená čerstvá zelenina ochucená rozmarýnovým dresinkem s ricottou a olivami s drobeným kozím sýrem a parmazánovými krutony
155,- Kč (1,7)

Pasta

Penne s restovanými hovězími nudličkami, cuketou a chilli s bazalkou, cherry rajčaty a strouhaným parmazánem
156,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Zapečené kuřecí prso plněné kozím sýrem a sušenými rajčaty na bazalkovo-bramborovém pyré s máslovou kukuřicí
158,- Kč (1,7,12)
Pečené kachní stehno s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem
174,- Kč (1,3,7)

Grilovaná hovězí roštěná s gratinovanými smetanovými bramborami a karamelizovanou cibulkou

186,- Kč 
(4,5,8,9)

Speciality šéfkuchaře

Grilovaný hovězí Rump steak s pečenými grenaile brambůrkami zavinuté v křupavé italské slanině podávané s paprikovou caponátou
328,- Kč (1)
Pečený steak Halibuta mořského s bylinkovou strouhankou, podávaný se zapečenou zeleninou v listovém těstě a marinovanou červenou řepou
318,- Kč (1,3,4,8,7)

Dezert

Domácí čokoládový dortík s višněmi
58,- Kč (7)

Šéfkuchař doporučuje

Předkrmy & polévky

Saláty & pasta

Masa & grill

Dezerty

Degustační menu

Předkrm

Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice

Polévka

Chřestový krém s raviolou plněnou rukolovým pestem a mušle vongole

Hlavní jídlo

Filátka dorády šedé připravovaná na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou a krémové italské rizoto s restovanými krevetami a červenou čekankou

Doporučujeme

Pinot Bianco & Sauvignon & Chardonnay „448 S. L. M.“ Alto Adige IGT, Girlan 648Kč

nebo

Hovězí entrecote ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s portobello a prudce restovaná foie gras, doplněné sušenými plátky brambor grenaille

Doporučujeme

Malbec Reserva Mendoza DOC, Kaiken 648Kč

Dezert

Variace Volcano mini dezertů pro dva

cena za menu pro 2 osoby 1 950 Kč