Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

20. - 24.1.2020

Polévka

Cibulová polévka se sýrovým toustem

54,- Kč (1,9,7)

Předkrm

Marinované sekané krevety v zázvorové salse na křupavém toastíku

95,- Kč (1,2,7)

Salát

Krájená čerstvá zelenina ochucená rozmarýnovým dresinkem s ricottou a olivami s drobeným kozím sýrem a parmazánovými krutony

158,- Kč (1,7)

Pasta

Penne s restovanými vepřovými nudličkami, cuketou a chilli s bazalkou, cherry rajčaty a strouhaným parmazánem

165,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Zapečené kuřecí prso plněné kozím sýrem a sušenými rajčaty na bazalkovo-bramborovém pyré s máslovou kukuřicí

162,- Kč (1,7,12)

Pečené kachní stehno s bílým zelím a domácím bramborovým knedlíkem

184,- Kč (1,3,7)

Znojemská hovězí pečeně podávaná s divokou rýží a plátky kyselé okurky

164,- Kč (1,3,7)

Specialita šéfkuchaře

Konfitované jehněčí kolínko v koňaku Martell s čerstvou majoránkou,podávané s restovanými plátky brambor se sušenými hříbky a aioli omáčkou

319,- Kč (1,7,9)

Pečený steak Halibuta mořského s bylinkovou strouhankou, podávaný se zapečenou zeleninou v listovém těstě a marinovanou červenou řepou

318,- Kč (1,3,4,8,7)

Dezert

Domácí čokoládový dortík s višněmi

64,- Kč (7)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání

Degustační menu pro 2 osoby

Jemně sekaný tataráček z čerstvého lososa (70 g) s avokádem, marinovanou šalotkou a kaparovými květy, doplněný pěnou z dijonské hořčice
Chřestový krém s raviolou plněnou ricotou a mořskou mušlí
Filátka Dorády královské (150 g) připravované na tymiánovém oleji s tempurovanou zeleninou na krémovém italském rizotu s červenou čekankou

nebo

Hovězí entrecôte (150 g) ochucený zauzenou solí na restovaném čerstvém špenátu s portobello, doplněno pečenými grenaille brambůrky, podlité rozmarýnovou Demi glace omáčkou

Variace Volcano minidezertů pro dva