Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

29.9. - 2.10.2020

Polévka

Bramborový krém s pažitkou

55,- Kč (1,7)

Předkrm

Domácí zvěřinová paštika na mandlovém toastu se švestkovým chutney

87,- Kč (1,3,7,8)

Salát

Marinované chobotničky na baby špenátu s fenyklem a rukolou

164,- Kč (3,2,7)

Pasta

Ravioli plněné špenátem, na másle restovaná čerstvá zelenina s plátky parmské šunky

167,- Kč (1,3,7,9)

Hlavní chod

Kuřecí řízek Savoy, hranolky s domácí tatarskou omáčkou

165,- Kč (1,3,7)

Svíčková na smetaně s domácím karlovarským knedlíkem a brusinkami

186,- Kč (1,7,9,10)

Grilovaný steak z krkovičky, farmářské brambory a jemná pepřová omáčka

226,- Kč (1,7)

Specialita šéfkuchaře

VOLCANO Barbecue Bacon Burger, domácí hranolky

298,- Kč (1,3,7,10,11,12)

Steačky z čerstvé Atlantské tresky na citronovo-karotkovém pyré, fazolové lusky, máslový brambor

317,- Kč (4,7,12)

Dezert

Ovocný koláč se šlehačkou

55,- Kč (1,3,7)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Dezerty

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání

Degustační menu

amuse bouche

karamelizovaná Atlantská černá treska na carpacciu z bílé Daikon ředkve a Teriaky creme fraiche

jemný krém z pečené máslové dýně s houbami Shimeji a sakura výhonky

grepový sorbet s plátkem kvetoucí růže

pomalu pečený jelení hřbet na celerovém pyré s restovanými liškami, fava fazole, omáčka z portského vína

čokoládový fondán podlitý omáčkou z lesních plodů, zmrzlina

Fotogalerie