Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

11. - 15.11.2019

Polévka

Husí kaldoun

58,- Kč (1,7,9,12)

Předkrm

Domácí husí paštika na domácím toustu, ovocné chutney

98,- Kč (1,3,4,10)

Salát

Ledový salát s červenou čekankou se zapečeným sýrovým lilkem v tomatech a kuřecím masem

156,- Kč (7,11)

Pasta

Tagliatelle s houbovým ragú na čerstvých bylinkách ve smetanové omáčce, parmezán

154,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Hovězí čevabčiči s vařeným bramborem a marinovanou cibulkou

148,- Kč (1,3,7,10)

Kuřecí roláda plněná kaštany a ořechy s chilli medem a jasmínovou rýží

165,- Kč (1,7,8,9,12)

Pomalu pečená kančí kýta na červeném víně s uzenou bramborovou kaší a glazovanou karotkou

186,- Kč (1,7,8,9,12)

Specialita šéfkuchaře

Grilovaná velká chapadla kalamáry se špagety chitarra, ochucené rajčaty a bazalkou

287,- Kč (1,2,4,7)

Svatomartinská husa plněná čerstvými jablky pečená na švestkách, podávaná s variací domácích knedlíků, červeným zelím a bramborovou slámou

286,- Kč (1,3,7,8,9,12)

Dezert

Švestkový knedlík

58,- Kč (1,3,7,8)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání