Grill House

Nechte se unést do světa dokonalých chutí a vůní. Ochutnejte speciality Volcano Grill House, které pro Vás připravujeme z těch nejlepších a nejčerstvějších surovin. Volcano Grill House Vás okouzlí nejen perfektním servisem a nádherným prostředím, ale také dokonalou nabídkou pokrmů.

denní menu

14. - 18.10. 2019

Polévka

Kapustová polévka s uzeným masem

55,- Kč (1,7,9)

Předkrm

Tomatová bruschetta

74,- Kč (1,7)

Salát

Trhaný římský salát a rukola s čerstvými ančovičkami v rýžové tempůře, ochucené dresinkem z červeného grepu

148,- Kč (4)

Pasta

Bramborové noky s restovanou vepřovou panenkou a cuketou s cherry rajčaty, parmazán

154,- Kč (1,3,7,8)

Hlavní chod

Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a vejcem, okurkový salát

148,- Kč (1,3,7)

Segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem a creme fraiche

158,- Kč (1,3,7)

Grilovaný krůtí steak ochucený kurkumou a rozmarýnem s grilovanou zeleninou na salátku s frizzé a hoblinkami parmezánu

186,- Kč (1,3,7,12)

Specialita šéfkuchaře

Hovězí Topside steak s pečenou bramborou plněnou čedarem, grilovaným kukuřičným klasem, pepřová omáčka

318,- Kč (1,7)

Grilovaný Siven severní prokládaný grilovaným lilkem a čerstvým fenyklem servírovaný na tagliatelích s krevetami a limetkou

296,- Kč (4,7,12)

Dezert

Domácí lívanec s borůvkovým žahourem

65,- Kč (1,3,7)

denní menu

12.- 16.8.2019

Polévka

Jemný hráškový krém s krutony

56,- Kč
(1,7)

Předkrm

Tenké plátky hovězího roastbeefu na rukolovo-čekankovém salátku s okurčičkami
96,- Kč (7,9)

Salát

Směs trhaných salátových listů s marinovanou červenou řepou a drobeným kozím sýrem s piniovými oříšky
158,- Kč (3,7,12)

Pasta

Penne s restovanou čerstvou zeleninou a bazalkou doplněné tenkými plátky parmské šunky a hoblinkami parmezánu
155,- Kč (1,3,7)

Hlavní chod

Vepřové nudličky na kari s hráškem a žampiony ve smetanové omáčce, basmati rýže
158,- Kč (7,1)
Grilované kuřecí prso na jarním bramborovém salátu bez majonézy
164,- Kč (1,3,7,10)
Konfitované králičí stehno podávané s jarní nádivkou, kedlubnovým zelím a křepelčím vajíčkem
216,- Kč (1,9)

Speciality šéfkuchaře

Hovězí flank steak ochucený chilli pepřem na restovaných hráškových luscích s grilovanými plátky brambor a tomatovou salsou
328,- Kč (1,7)
Grilovaný čerstvý Hejk mořský na carpacciu z lososa přelité limetkovým vinaigrettem, podávaný s rizotkem z černé rýže
298,- Kč (1,3,4,7)

Dezert

Rebarborový koláč
55,- Kč (1,7)

MENU

Grill menu

Alergeny všech pokrmů jsou na vyžádání